Ångest & Kaos (case)

Case: Kvinna önskar slippa från ångest som suttit i över 11 år. Har provat många olika former av terapi, inklusive akut, utan att uppleva resultat.: Under kalibrering dök en del starka livsupplevelser fram inklusive en känsla av kaos som satt i hela kroppen och yttrade sig som "myror kring höfterna" Vi startade med Trauma Tapping på myrorna, gick över till hypnos och skapade en tidslinje med nya resurser där hon fick försonas med sig själv i alla vägskäl i livet. Myrorna försvann helt under detta. Fördjupade och kalibrerade om. Hittade en happy feeling av lugn.Upplevt resultatÅh, Ulf!Idag är det som att hela världen som har legat på mina axlar, typ hela mitt liv (?) ... liksom hoppat av!Det känns helt ofattbart! Overkligt! Nästan knäppt?Hade aldrig kunnat inbilla mig detta. Igår när jag satt i trans .. tänkte jag hela tiden:- När ska jag komma i trans?? ... inte förrän du började nedräkningen och mina ögon öppnades, förstod jag att jag verkligen hade suttit i trans!Jag var helt slut igår kväll. Tvingade mig själv att åka ända till Norrtälje och svärmor. För här kan jag vila.La mig tidigt och vaknade utvilad kl. 5!! Jag var på promenad med "farmors" hund i morse och gick och nynnade ...??? Helt sjukt?! Om allt detta håller i sig kommer jag att rekommendera detta till ALLA jag känner!1 000 tack! Jag är lite snurrig i bollen just nu - har det ett samband med gårdagen?

February 14, 2023

Latest posts