Ofrivillig barnlöshet & kattfobi (case)

: Kvinna har kattfobi och vill ha hjälp. Under kalibreringsintervju dyker det upp en fråga om barnlöshet som verkar kopplad och vi beslutar oss för att göra en session för båda eftersom dom verkar sitta ihop.: En session med upplösning av katt-incidenter. Samtal med kropp och undermedvetet genom metaforer kring mål,syfte och tid i livet jämfört med när kattfobin betingades byggd delvis på Indiska gynekologen och hypnotisören Dr Rajni Vyas erfarenheter av att behandla infertilitet med hypnos.Upplevt resultatBrev 1Hej Ulf Jag var hos dig innan/under sommaren för min kattfobi men även för ofrivilligt barnlös.Du hjälpte mig att bli av min min kattfobi en gång för alla. Jag har även lyckats att få plus/gravid för första gången någonsin. Jag tror verkligen att hypnosen hjälpte till på sitt. Dels att bli av med kattfobin som jag inte ville föra över till mina framtida barn och dels denna stress och press man lever under att konstant aldrig blir gravid. Så tack för ditt jobb! Så här långt har vi aldrig kommit i gravid-processen så en del är hypnosens hjälp. Kanske all? Det vet man aldrig. jag gillade dig för dina kontakter med indiska läkarna även om jag tyckte det kändes som flum för första gången jag hörde det men nu när jag känner hur kroppen mår och jag mår så tror jag mycket på hypnosen inverkar på livmodern. Du har börjat se det som något mera med infertilitet. Brev 2 Hej Ulf, Då är det bekräftat att vi väntar ett barn. Bara genetiken som kan ställa till det att det inte går hela vägen. Men det hoppas jag. Vi var på tidigt ultraljud igår och fick se vår paradisö bland det svarta fostervatten havet. En 12 mm liten sak med ett rejält tickande hjärta! hur som helst så är jag lugn och cool som en filbunke och känner ingen stress alls inför allt som komma skall. Och det kan jag tacka hypnosen för!!! Om min livmoder blev mer tillgänglig och glad vet jag inget om men att slippa stress, panik och oro är så himla skönt. Tänkt att vissa människor verkligen lever hela livet så här? :-) Skön känsla att inte slippa oroa sig. Jag får frågan av många på bloggen bland annat att jag verkar så lugn och cool medan dom känner att dom är nervvrak..... Det är din och hypnosens förtjänst.

Ulf
Sandström

February 14, 2023

Latest posts