Motivation, Livslust, Mål! (case)

Case: Kvinna, vill hitta tillbaka till kraft, motivation och mål i livet efter många dödsfall och motgångar.: En längre period av mentorskap via mail följt av en session och ytterligare mail fram till en lösningspunkt.Upplevt resultat Du är bäst i världen!På det Du gör... Vill berätta att jag givit Ditt namn till en väninna som är intresserad av hypnos för att komma till rätta med något. Hon kommer säkert ta kontakt snart! Jag funderar ofta på allt Du förmedlat till mig. Det hjälper mig oerhört för att komma vidare och vidare och vidare. Jag tänker på "flugan" som kämpade vid fönstret för att komma UT!!! Jag tänker på symboler och på saker jag inbillat mig jag behöver för att "NÅ LYCKA" och mycket annat! Jag tänker på att jag satt mål men sen inte njutit av vägen, glömt att livet är NU! Jag tänker på att bryta mönster, göra nya saker, prova på och utforska! Jag tänker på att inte vara låst i vissa tankemönster, ideer utan att det finns möjligheter utanför cirkeln! Och vet Du vad!? Min cirkel blir större för var dag! Jag blir modigare för var dag och jag känner mig mer kreativ och framför allt, mer INSPIRERAD! Jag läste PROFETEN, lärde något nytt, blev påmind om något viktigt sen började jag läsa BORTOM HEMLIGHETEN som tog mig in på FINN DITT LIVSÄNDAMÅL AV CAROL ADRIENNE, som jag har läst och redan hade på hyllan. Hennes metoder för att finna drivkrafter, det som är viktigt just för mig och att skala bort det jag vill släppa, påminner mycket om Det Du lärt mig! Så nu gör jag lite kreativa övningar, jag inte hade tålamod att göra när jag läste första gången för länge sedan. Gör lite på morgonen och sen gör jag annat utan att fastna i läsandet! Jag älskar fortfarande att läsa, men jag avänder det nu som inspiration, motivation istället för flykt, som det var förr... det ena leder till det andra och jag försätter mig mer och mer i det FLOW jag saknat och längtat så mycket efter! Det handlar mycket om att SLAPPNA AV och precis som Du lärt mig, att inte villkora! "om jag bara har det så...och så vidare... Jag hade verkligen, helt omedvetet kommit in i detta mönster!! (jag trodde det bara var andra och inte jag själv) DU är min mest värdefulla källa för kraft och inspiration och Du förblir som det rena kristallklara vatten jag en gång beskrev... vatten i min källa för Livet!

Ulf
Sandström

February 14, 2023

Latest posts