Må Fantastiskt Bra (case)

Case: Kvinna vill hitta nya förhållningssätt i ett antal olika delar av sig själv i förhållande till familj, självbild, karriär, strategier och omvärld. Att finna lycka och skratt i vardag. : Ca 8 sessioner utspridda över ett år med olika insatser för varje område. Kalibrering, insats och utvärdering, och återkalibrering. Eliminering av gamla självbilder. Installaion och kongruens i tidslinje, historia och uppväxt.Upplevt resultatHej Ulf, Jag har en ovanlig fråga, i alla fall för att vara jag:Saken är nämligen den att jag mår alldeles fantastiskt bra. Helt lysande faktiskt. Går omkring och bara känner mig allmänt lycklig. Tänk, vilken grej! Så om du inte tycker att det är bra att smida när järnet är varmt för att ta det till en nivå till – vilket säkert skulle gå, för jag är inte den där som bubblar och skrattar hela tiden än, även om det faktiskt händer numera – så kanske vi kan ses lite senare, om saker börjar gå neråt igen?Säg vad du tycker, jag har tiden bokad och kommer gärna, men just nu är allt som sagt bara alldeles underbart.

Ulf
Sandström

February 14, 2023

Latest posts