Familjen är Lyckligare än Någonsin! (case)

Hej Ulf!Har tänkt att skriva till dig flera gånger och skriva ett stort TACK.Min man har gått till dig ett par ggr på hypnosterapi och jag följde med en gång. Det har förändrat hela vårt liv på så många sätt, till det positiva, och det fortsätter bara bli bättre; vi är så lyckliga!Jag har fått en tryggare man, helt plötsligt har han humor och vi kan prata om vi kommer i konflikt, alltså OM vi gör det. För att bara nämna två av alla positiva förändringar han och vi gjort! Det är så många, att de skulle ta en hel kväll att bara skriva ner dem!Vi gör alla räkningar tillsammans, jag har insyn i hans ekonomi och han i min, och det blir på grund av det vår ekonomi. Vi har betalat av lite skulder som min man hade mörkat och det känns så bra!Jag gick två gånger på hypnosterapi själv hos en tjej, kommer inte i håg hennes namn nu, men det hjälpte mig en hel del, så jag är nöjd, men det känns som om min förändring till det positiva kom av sig självt framförallt efter min mans sista gång hos dig. Jag har också gjort mkt tapping på mig själv, och det har gjort under :)Sen slumpade det sig att jag har läst flera böcker av en amerikansk healer och hennes man ; Donna Eden och David Feinstein, och fick mitt månatliga infobrev från dem, och där nämndes du som författare tillsammans med Gunilla Hamne.Och det var genom henne, ca 2010 som jag gick en engångskurs och blev introducerad till trauma tapping och eft. ( hos henne alltså) .Kommer köpa boken snart.Så, tack, tack. Innan så älskade jag min man, men förstod inte hur vi skulle kunna leva tillsammans, nu förstår jag inte hur vi någonsin skulle vilja och kunna vara utan varandra. Sen vet man ju aldrig vad som händer " om tio år", men att leva i nuet och känna att allt har fallit på plats, är underbart!Nu väntar vi vårt andra barn ( trean för mig ) och jag ska gå två gånger på hypnos för att försöka få till en sån trygg känsla för den kommande förlossningen som möjligt!Tack för att du gör det du gör; för oss har det inte bara påverkat vår relation utan även förutsättningarna och framtiden för våra barn.Vi önskar dig all lycka!

Ulf
Sandström

February 14, 2023

Latest posts