Ångest inför livsförändring (case)

: Kvinna med ångest inför en specifik livsförändring samt brist på ork och lust.: En session. Bred blandning av metoder. Metaforer. Tapping. NLP. Upplösning av koppling mellan ångest och gamla betingningar.Upplevt resultatHej Ulf Detta är jag som skriver. Som du träffade när du var i Göteborg. Jag har alltid varit en glad, hjälpsam och framåt person. Men med ångesten försvann min ork och lust till allt, bland annat till att hjälpa mina medmänniskor på stan. Efter mötet med dig är min ångest borta. Jag känner mig fortfarande inte så glad. Men idag hjälpte jag vid två olika tillfällen, för mig okända, människor på stan och efteråt blev jag så glad att min ork att hjälpa andra är tillbaka. Jag vill tacka dig för att du hjälpte mig hitta orsaken till min ångest. Jag trodde jag skulle må så hela livet. Men förstår nu att jag inte behöver det. Jag har under en tid försökt hitta en inre ro i mig...en tillfredsställelse med mig själv, mitt inre, mitt liv. Sedan blev allt kaos och jag kunde inte se någonting. Ångesten tog över hela min kropp, hjärta och hjärna. Nu känns det som jag är öppen igen och kan ta in intryck, alla fina färger, dofter, njuta av naturen och av det enkla. Det är precis så jag vill leva, med stillsamhet och frid i mitt inre. Något jag nu ska fortsätta arbeta med. Men kan man med hypnos även hitta känslan av att vara glad igen. Eller tror du den kommer på köpet genom rätt sinnesstämning? Detta blev värsta mailet :) Men jag känner ju av din energi att jag har så mycket att lära! Ja, har du tid att svara så uppskattar jag det, men förstår om du har fullt upp :) Tack igen Ulf.

Ulf
Sandström

February 14, 2023

Latest posts